1€ = 1g besplatnog CBD-a! 🌿

1€ = 1g besplatnog CBD-a! 🌿

Mama Kana, stručnjakinja za CBD, lansira izuzetnu i jedinstvenu ponudu: za svaki potrošeni euro nudi vam se jedan gram CBD-a. Da, dobro ste čuli, za 420€ dobit ćete 420g CBD-a. Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da otkrijete ili uživate u više kvalitetnih proizvoda koje nudi Mama Kana.

Jedinstvena promocija

Mama Kana odlučila je ponuditi ponudu koja će oduševiti ljubitelje CBD-a. Svaki euro potrošen u Mama Kana bit će nagrađen besplatnim gramom CBD-a.

Kako iskoristiti ponudu

Da biste iskoristili ovu sjajnu ponudu, sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu Mama Kana tijekom razdoblja promocije i kupovati kao i obično. Količina ponuđenog CBD-a automatski će se dodati vašoj narudžbi. Ova ponuda prilika je da isprobate nešto novo.

Uvjeti ponude

  • Prihvatljivost : Svaki potrošeni euro daje vam pravo na jedan gram ponuđenog CBD-a. Dakle, narudžba od 420 € jednaka je 420 g ponuđenog CBD-a.
  • Ograničenje : Ponuda vrijedi dok dionice traju, stoga nemojte odgađati narudžbu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku s Mama Kanom. Bilo da ste redoviti potrošač ili znatiželjni početnik, ova promocija je savršeno vrijeme da otkrijete ili ponovno otkrijete visokokvalitetne CBD proizvode.

Povratak na blog