🎶 1 € = 1 g CBD-a ponuđenog za Fête de la Musique! 🌿

🎶 1 € = 1 g CBD-a ponuđenog za Fête de la Musique! 🌿

Kako bi proslavili Fête de la Musique, Mama Kana, stručnjakinja za CBD, pokreće iznimnu i jedinstvenu ponudu: za svaki potrošeni euro nudi vam se jedan gram CBD-a. Da, čuli ste to pravo, za 420 eura dobit ćete 420 g CBD-a. Ova ekskluzivna promocija vrijedi samo 48 sati, stoga ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da otkrijete ili uživate u više kvalitetnih proizvoda koje nudi Mama Kana.

Jedinstvena promocija za jedinstvenu zabavu

Fête de la Musique godišnji je događaj koji se slavi širom svijeta u čast glazbe u svim njezinim oblicima. Mama Kana odlučila je dodati ovu proslavu u vlastiti svemir nudeći ponudu koja će oduševiti ljubitelje CBD-a. Za dva dana, od 21. do 23. lipnja, svaki euro potrošen na Mama Kana bit će nagrađen besplatnim gramom CBD-a.

Kako iskoristiti ponudu

Da biste iskoristili ovu sjajnu ponudu, sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu Mama Kana tijekom razdoblja promocije i kupovati kao i obično. Količina ponuđenog CBD-a automatski će se dodati vašoj narudžbi. Ova ponuda prilika je da isprobate nešto novo.

Uvjeti ponude

  • Trajanje : Ponuda vrijedi samo 48 sati, od ponoći 21. lipnja do ponoći 23. lipnja.
  • Prihvatljivost : Svaki potrošeni euro daje vam pravo na jedan gram ponuđenog CBD-a. Dakle, narudžba od 420 € jednaka je 420 g ponuđenog CBD-a.
  • Ograničenje : Ponuda vrijedi dok dionice traju, stoga nemojte odgađati narudžbu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite Fête de la Musique s mamom Kana. Bilo da ste redoviti potrošač ili znatiželjni početnik, ova promocija savršeno je vrijeme za otkrivanje ili ponovno otkrivanje visokokvalitetnih CBD proizvoda.

Povratak na blog