Sastav ukusne e-tekućine

Sastav ukusne e-tekućine

Mama Kana e-tekućine sastoje se od 60% propilen glikola i 40% biljnog glicerina. Posebno odabran od strane naših timova, ovaj omjer je idealan jer jamči našim tekućinama dosljedan volumen pare, a istovremeno omogućuje optimalno izražavanje okusa. 


Propilen glikol, poznatiji kao PG, glavna je komponenta e-tekućine. Njegova stopa obično varira između 50 i 80%. Ovaj organski spoj ima posebnost stvaranja lagane pare, dok reproducira arome na najbolji mogući način.


Biljni glicerin, ili VG, saveznik je PG-a. To je spoj koji omogućuje proizvodnju guste pare. Njegov blago slatki okus uravnotežuje oštrinu propilen glikola. 


Propilen glikol (PG) i biljni glicerin (VG) sustavno se prikazuju zajedno putem omjera PG/LV. 

E-tekućina - Mama Kana CBD

Nakon opsežnog istraživanja i ispitivanja, evo što smo uspjeli zaključiti o različitim mogućim smjesama između propilen glikola i biljnog glicerina:

  • 20 PG / 80 VG : isporučena para bit će izuzetno gusta , ali arome će biti manje učinkovite.

  • 50 PG / 50 VG: Ovo je pristojan kompromis sa zadovoljavajućom proizvodnjom pare i dobrim pružanjem okusa.

  • 60 PG / 40 VG: to je omjer koji smo odabrali jer omogućuje optimalan razvoj okusa, s kompaktnim i neukusnim dimom, bez ikakvih neugodnosti u ustima. Stoga je ta osnova izvrstan kompromis.

Naše e-tekućine također su ukrašene kristalima koji su 99% čisti CBD, ali imaju prednost što ne sadrže ni THC ni nikotin. Također smo odlučili ne dodavati umjetne terpene u naše e-tekućine kako ne bismo iskrivili njihove prirodno voćne arome, a sve kako bismo vam ponudili proizvode intenzivne slatkoće.

Ne ustručavajte se otkriti našu CBD Vape olovku u nizu višestrukih okusa.

Povratak na blog

Ostavi komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni prije nego što se mogu objaviti.