Otkrijte THC-P proizvode: Ekskluzivni kanabinoid

Otkrijte THC-P proizvode: Ekskluzivni kanabinoid

Bok Kana obitelj!

Sretni smo što ste se vratili da istražite tajne THC-P-a, novog kanabinoida koji izaziva pomutnju na tržištu. Uhvatite za oko svoju znatiželju, jer se THC-P, ili tetrahidrokanabiphorol, pokazuje kao fascinantan pratilac u našoj potrazi za wellnessom.


Što je THC-P? 🤔

Talijanski 🇮🇹 pronalazak

U 2019. godini talijanski istraživači otkrili su THC-P, rođaka THC-a, dok su istraživali terapijske prednosti biljke kanabisa. Ovaj kanabinoid, iako na skromnim razinama, donosi novu nijansu paleti komponenti kanabisa.

Obitelj kanabisa 🌿

Za razliku od THC-a, naš prijatelj THC-P je plašljiv u biljci, s koncentracijama koje variraju ovisno o soju. Njegova osobitost leži u dužem bočnom lancu, nudeći specifično i bliže vezanje za kanabinoidne receptore. To bi moglo značiti izraženije i dugotrajnije učinke na vašu dobrobit u usporedbi s drugim kanabinoidima. Postoje i sličnosti između THC-P i CBD -a (kanabidiola) u njihovim molekulama biljnog podrijetla, kao i u njihovom dijeljenju (fito)kanabinoida dobivenih iz kanabisa.

Kako se sintetizira? ☝️

THC-P, baš kao i dobar recept, prirodno se sintetizira u kanabisu, dolazi od roditeljskog kanabinoida, kanabigerola (CBG). Međutim, nijedan soj ne nudi dovoljno THC-P za ekstrakciju nalik CBD-u. Stoga proizvodi koji sadrže THC-P nisu izrađeni od prirodnog THC-P, već od sintetičkog, mukotrpno projektiranog THC-P u laboratoriju.


Potrošnja THC-P proizvoda 😋

Koji su učinci THC-P? 🤯

THC-P se pozicionira kao smirujući prvak. Interakcija s receptorima endokanabinoidnog sustava, to bi moglo poboljšati vašu emocionalnu ravnotežu, pružajući neko zasluženo opuštanje. Početne studije sugeriraju jače afinitete s CB1 i CB2 receptorima, što ukazuje na značajne učinke na endokanabinoidni sustav.

Kako konzumirati THC-P u Mama Kana? 🚬

Otkrijte naše THC-P proizvode rezervirane isključivo za Mamina propusnica !

🌼 THC-P cvijeće
🍯 THC-P smole

Naši THC-P proizvodi sadrže 10% THC-P, što znači više potencije, više zadovoljstva i intenzivnije iskustvo!

Nekoliko mjera opreza 📝

Na svom THC-P putovanju odvojite vrijeme za uživanje u trenutku. Izbjegavajte vožnju i počnite s laganim dozama, postupno povećavajući kako se osjećate. Slušajte svoje tijelo i po potrebi se posavjetujte s medicinskim stručnjakom. Prava doza ključ je ugodnog iskustva. Osim toga, ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i onima koji se liječe. Pozivamo vas da za sada uživate u drugim aspektima života!

Je li THC-P legalan? ⚖️

U Mama Kana, zakonitost je redoslijed dana! Naši proizvodi s THC-P potpuno su legalni! Vlasti još uvijek nisu zabranile TCH-P na tržištu. Dakle, za sada, s pravnog stajališta, ništa vas ne sprječava da dobijete i uživate u THC-P. Zbog svoje sličnosti s THC-om, ako se testira, THC-P može izgledati pozitivno. Dakle, pripazite na svoju potrošnju i nemojte sjesti za volan kada konzumirate TCH-P proizvode.


THC-P je uzbudljivo otkriće za wellness, ali ostajemo informirani kako istraživanja napreduju. Uzmite ga pažljivo, počnite polako uživati u njegovim prednostima. Budite informirani i znajte da se naš članak temelji na trenutnim znanjima, a istraživanja o THC-P stalno se razvijaju.
Povratak na blog

Ostavi komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni prije nego što se mogu objaviti.