
Kako pravilno konzumirati i koristiti CBD smolu?
|
|
Vrijeme čitanja 3 min
|
|
Vrijeme čitanja 3 min
Možda rjeđe konzumiran, osobito od strane početnika, resin je ipak prilično svestran proizvod na bazi kanabidiola. Naravno, ove moćne razine CBD-a mogu biti zbunjujuće ili čak zastrašujuće, ali ovdje objašnjavam kako pravilno konzumirati i koristiti svoju CBD smolu za optimalne rezultate bez opasnosti.
Ako ste već pratili moje uredničke avanture na ovom blogu, trebali biste se sjetiti da sam vam već rekao o vapingu (to je zapravo moj omiljeni način konzumiranja CBD-a).
Dopustite mi da vas brzo podsjetim tko je to: opremljen uređajem dizajniranim za tu svrhu - koji dolazi u nekoliko oblika kao što su električna cijev, elektronička cigareta ili čak veći uređaj između difuzora i nargile - kanabidiolna tvar će se zagrijati na visoku temperaturu, ali koja nikada ne doseže točku izgaranja.
To je zato što vape uređaj zagrijava CBD na temperature između 170 i 210 ° Celzija, što je dovoljno za oslobađanje aktivnih sastojaka, ali ne sagorijeva proizvod.
Ako ne želite trošiti novac na vaporizer ili ako jednostavno želite prvi put isprobati CBD smolu , možete je koristiti u kuhanju u slanim i slatkim receptima.
Usput, kuhanje s našim CBD-om vrlo je jednostavno, samo trebate znati da je to molekula topljiva u mastima. Upotreba masti je stoga bitna ako želite osjetiti prednosti CBD-a. Sada imate dvije opcije.
Prvo, CBD smolu možete uliti u ulje ili maslac. Da biste to učinili, odaberite ulje koje vam odgovara ili ponesite maslac. Zatim ćete otopiti smolu u masti (računajte oko 1 do 2 grama po pripravku).
Koristite ulje ili maslac prema uputama u receptu. Ako vam se ovo čini previše restriktivnim, CBD smolu možete naribati i na jelu po vašem izboru, samo pazite da hrana sadrži masnoće kako bi vaše tijelo moglo asimilirati kanabidiol.
Malo ekstra nešto? CBD će dati novi okus vašim pripravcima. Možete se čak i poigrati s različitim smolama i njihovim aromama.
Da biste saznali više o smoli: